Tlf: 20 83 07 81 | telefontid, hverdage 8-16 | E-mail: info@gamlefund.dk

Om Gamlefund.dk

 

GAMLEFUND.DK

 

Gamlefund.dk er ejet af Michael Jørgensen. Han brænder for antik, design og retrovarer. Michael har 10 års erfaring indenfor dette fag, og har en svaghed for skæve gamle antikke ting. Dette gør at han har et godt øje for hvad der kan videresælges, og hvad der kan bringe glæde hos en ny kunde.

 

Gamlefund.dk er en webshop som sælger antik, vintage og retrovarer i alle afstøbninger. Webshoppen er spækket med de fedeste og unikke fund. Man kan finde alt fra klassiske kongelige figurer, ældre emalje skilte, vintage smykker, unikke møbler, vaser, kaffedåser, gammelt legetøj, porcelæn og meget mere.

 

Her kan man finde produkter fra de helst store designere, som fx Kay Bojesen, Georg Jensen, Niels Erik From, Royal Copenhagen, Bing & Grøndahl og mange flere.

 

Produkterne skifter ofte, da ejeren hele tiden finder nye spændende rundt omkring i landet, så det gælder om at slå til hvis man ser man ser noget man godt kan lide.

 

Ejeren Michael, ejer også Borydningsyd.dk, som har det formål at tømme og rydde dødsboer, og de vej igennem finder Michael mange af de spændende og unikke produkter til webshoppen.

 

Læs meget mere på www.borydningsyd.dk

 

Du er mere end velkommen til at kontakte os for mere information eller hvis du har spørgsmål.

 

 

KONTAKT:

Michael Næblerød Jørgensen - Løntoft 7 - 6400 Sønderborg

 

Mobil: 20830781 - hverdage kl 8-16

E-mail: info@gamlefund.dk - CVR Nummer: 32401295