Tlf: 20 83 07 81 | E-mail: info@gamlefund.dk

På Hjørnet

100 m2 antik retro & genbrugsbutik midt i centrum i Sønderborg

Alt hvad hjertet begærer, og så er det bæredygtigt!


Butikken er en lel af gamlefund.dk og Borydningsyd.dk varerne der findes på webshoppen gamlefund.dk forefindes ikke i butikken løngang 29 men i vores showrum løntoft 7 Sønderborg 

 

På Hjørnet” ligger på Løngang 29. En 100 m2 stor butik fyldt med antik retro og genbrugsvarer. En helt unik oplevelse for dig som elsker loppemarkeder og antikke genstande.

 

Vores mål er at bygge en butik, hvor vores kunder føler de er i en anden tidsalder. Her skal hyggen og den gode stemning være i fokus. Udvalget er spændende ting, der for de fleste vil bringe en masse gode minder frem. Så tag med os på en tidsrejse tilbage i tiden, og find unikke varer fra mange årtier tilbage. Der vil komme nye varer på hylderne hver dag.

 

Find fx teaktræ møbler, kongelige figurer, sølv smykker, designer lamper, retro lamper, gamle Anders And blade, LP’er, reklameskilte og mange flere ting.

 

Tanken om at købe brugt i stedet for nyt, tiltaler mange mennesker, som ønsker at leve mere bæredygtigt. Men udover at være miljøvenligt og billigt, kan man finde nogle virkelig gode fund på loppe-og genbrugsmarkeder. Brugsgenstandene er fyldt med historie og kultur, og kan på denne måde få et nyt liv i et nyt hjem, og være med til at give hjemmet en unik charme.

 

 

Til dagligt vil man i butikken møde Maj-Britt, som vil sørge for den gode stemning og gode kundeservice.

 

Vi ses til en god handel – Bæredygtigt og unikt.

 

Adresse: Løngang 29, 6400 Sønderborg.

 

Åbningstider:

Lørdag. Kl. 10:00 -14:00 ( Vi holder lukket fra 6/6 til 14 dage frem )