Gamlefund.dk

OM GAMLEFUND.DK

Gamlefund.dk er ejet af Michael Jørgensen, som brænder for antik, design og retro. Michael har 10 års erfaring, og er helt vild med de skæve gamle antikke ting. Du kan møde Michael på loppemarkeder og messer rundt omkring i landet. Du kan følge med her på siden, eller på sociale medier, for at se hvor Gamlefund.dk udstiller næste gang.

Gamlefund.dk er en webshop som sælger vintagevarer i alle afstøbninger. Siden er spækket med top fede fund. Du kan finde alt lige fra klassiske kongelige figurer, ældre emalje skilte, vintage smykker, unikke møbler, vaser, kaffedåser, gammelt legetøj og meget mere.
Du finder her på siden produkter fra mange af de helt store designere som fx. Kaj Boyesen, Georg Jensen, Niels Erik From og Bing & Grøndahl. 

Produkterne på siden skifter ofte, da Michael hele tiden finder nye ting rundt omkring i landet. Så det gælder om at slå til hvis du ser noget du kan lide.

Dette er udelukkende en webshop. Alle varer leveres med posten godt pakket ind. Dog kan afhentning i Sønderborg aftales, eller hvis det passer kan din vare medbringes på en messe eller et loppemarkedet. Dette aftales med Michael ved en handel.

Kontakt

Michael Næblerød Jørgensen
Møllebakken 21
6310 Broager 

Mobil: 20830781
E-mail: info@gamlefund.dk
CVR Nummer32401295

  Gamlefund.dk v/Michael Jørgensen - Mobil: 20830781- info@gamlefund.dk - CVR nummer: 32401295

Webshop fra e-hjemmeside.dk